شنبه 1398/01/31
دستورالعمل پخت “گیزاتما” غذای محلی ارومیه

دستورالعمل پخت “گیزاتما” غذای محلی ارومیه

  • کد خبر: ۶۰۹۱۷۰
  • تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۹ ب.ظ
  • مرجع خبر: نمناک
  • گروه خبر: سبک زندگی
“گیزاتما” یکی از غذاهای محلی ارومیه است که با کدو و بادمجان و سیب زمینی تهیه می شود و در وعده های اصلی سرو می شود.
دستورالعمل پخت “گیزاتما” غذای محلی ارومیه

مواد لازم برای گیزاتما

<a class='no-color' href='http://newsfa.ir/'>گیزاتما
</a>

طرز تهیه گیزاتما

تمام موادمون رو پوست می گیریم وخرد می کنیم و مواد رو تو روغن داغ سرخ می کنیم و بعد سس رو درست می کنیم به این ترتیب که گوجه ها مونو رنده می کنیم و بعد روغن تو ماهی تابه می ریزیم و سیر رنده شده رو توش می ریزیم و تفت میدیم بعد گوجه رو اضافه کرده و دوباره تفت میدیم و کمی هم نمک می ریزیم و بعد این سس رو روی مواد سرخ کرده مون می ریزیم و اگه خواستیم روشون ماست با سیر می ریزیم.

نکات تکمیلی در مورد گیزاتما

گیزاتما جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
گیزاتما را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


لینک کوتاه: http://newsfa.ir/news/609170

کوتاه و خواندنی

قانون مورفی در سال 1949 در پایگاه نیروی هوایی ادوارز شکل گرفت. سرگرد ادوارد مورفی مهندس هوافضا بود که روی یک پروژه کار می‌کرد. در یکی از سخت‌ترین آزمایش‌های پروژه یک تکنسین سیم‌ها را برعکس وصل کرد و آ...

در بحث شركت كنيد

پربحث ترین ها