پنجشنبه 1397/06/29

رفع کم‌خونی با مصرف تخم شربتی

تخم شربتی، بذر ریحان، بارهنگ، اسفرزه از جمله بذرهایی هستند که موسیلاژ تولید می‌کنند و لعاب‌دار هستند و جزء یک خانواده محسوب می‌شوند.

محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: تخم شربتی برای کسانی که از کم خونی رنج می‌برند و یا دارای کمبود آهن و غلظت خون هستند، فوق‌العاده عالی است.

به گزارش ایسنا، محمدامین افرا  اظهار کرد: تخم شربتی، بذر ریحان، بارهنگ، اسفرزه از جمله بذرهایی هستند که موسیلاژ تولید می‌کنند و لعاب‌دار هستند و جزء یک خانواده محسوب می‌شوند.

وی افزود: در فصول گرم سال، تخم شربتی به صورت شربت و نوشیدنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

افرا گفت: تخم شربتی به دلیل موسیلاژ بالا، رطوبت کافی بدن را نگه می‌دارد که لازم است به صورت طبیعی و با آب حدودا چهار تا پنج درجه استفاده شود، زیرا مصرف آن با یخ عامل فساد بدن می‌شود، همچنین می‌توان برای خنک کردن طبیعی از کوزه استفاده کرد.

وی بیان کرد: تخم شربتی به دلیل داشتن کلسیم بالا، برای کسانی که از کم خونی رنج می‌برند و یا دارای کمبود آهن و غلظت خون هستند، فوق‌العاده عالی است که می‌توانند آن را جوشانده و با شکر سرخ یا عسل میل کنند.

افرا با اشاره به اینکه مصرف شربت تخم شربتی با یخ عامل ایجاد کبد چرب است، تصریح کرد: جوشانده و خنک شده آن به همراه عسل برای درمان کبد چرب مناسب است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه خاکشیر گیاهی است که برای تمامی مزاج‌ها مناسب است، گفت: افرادی که دچار گرمازدگی شده‌اند می‌توانند خاکشیر را به صورت خنک استفاده کنند و افرادی که احساس نفخ شکم می‌کنند و یا سرمازده شده‌اند به صورت جوشانده میل کنند.


لینک کوتاه: http://newsfa.ir/news/574592

کوتاه و خواندنی

قانون مورفی در سال 1949 در پایگاه نیروی هوایی ادوارز شکل گرفت. سرگرد ادوارد مورفی مهندس هوافضا بود که روی یک پروژه کار می‌کرد. در یکی از سخت‌ترین آزمایش‌های پروژه یک تکنسین سیم‌ها را برعکس وصل کرد و آ...

در بحث شركت كنيد

پربحث ترین ها