سه شنبه 1397/05/23

جزئیات فروش حلیم پنبه‌ای در سطح شهر

  • کد خبر: ۵۶۱۵۲۳
  • تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۸ ق.ظ
  • مرجع خبر: روز پلاس
  • گروه خبر: شهری
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران درباره فروش حلیم با پنبه در سطح شهر توضیحاتی داد.
محمد حسن عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در ماه مبارک رمضان مصرف آش و حلیم در بین مردم روزه‌دار افزایش پیدا می‌کند بنابراین افراد باید مسائل بهداشتی را حین مصرف این مواد غذایی رعایت کنند.

وی ادامه داد: برخی از مغازه‌دارهای سطح شهر به صورت خودسرانه و بدون داشتن هیچ گونه مجوزی از سوی وزارت بهداشت اقدام به فروش آش و حلیم می‌کنند که ممکن است نتیجه این کار تهدید سلامت مردم باشد.

عزیزی عنوان کرد: آش و حلیمی که در خیابان به فروش می‌رسد در معرض آلودگی‌های محیط از جمله گرد و غبارهای موجود در هوا قرار می‌گیرد و همین مسئله سلامت افراد را به شدت تهدید می‌کند و به همین دلیل توصیه می شود هرگز از دستفروشان خرید نکنید.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران تاکید کرد: بسیاری از فروشندگان مجوزی از صنف و اتحادیه خود برای فروش آش و حلیم در ماه رمضان ندارند و این کار را به صورت غیرقانونی و حتی غیربهداشتی انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: بازرسان وزارت بهداشت ، بر عملکرد فروشندگان مواد غذایی در ماه مبارک رمضان نظارت دارند اما به دلیل تعدد این نوع فروشنده‌ها در برخی مواقع بازرسان زمان سرکشی به همه مغازه ها را ندارند.

عزیزی با اشاره به بحث استفاده از پنبه به جای گوشت در  تهیه حلیم که در فضای مجازی دست به دست می شود، گفت: متاسفانه این مسئله سلامت مردم را به خطر می‌اندازد چرا که مردم عادی نمی‌توانند به راحتی به وجود  پنبه  در حلیم پی ببرند.

وی یادآور شد: مردم باید از خرید آش و حلیمی که در سطح خیابان و حتی کنار پیاده راه عرضه می‌شود به شدت پرهیز کنند، زیرا اکثر فروشندگان، مسائل بهداشتی را هنگام تهیه این مواد غذایی رعایت نکرده‌اند.

لینک کوتاه: http://newsfa.ir/news/561523

کوتاه و خواندنی

قانون مورفی در سال 1949 در پایگاه نیروی هوایی ادوارز شکل گرفت. سرگرد ادوارد مورفی مهندس هوافضا بود که روی یک پروژه کار می‌کرد. در یکی از سخت‌ترین آزمایش‌های پروژه یک تکنسین سیم‌ها را برعکس وصل کرد و آ...

در بحث شركت كنيد

پربحث ترین ها